Hvordan er hygiejnen i din virksomhed?

Det kan altid være fristende at springe over, hvor gærdet er lavest og skippe en rengøring eller to i virksomheden. Der er jo alligevel ikke nogen, der bor der – men i erhvervsvirksomheder er der mange krav til renlighedsforholdene. Hvordan står det til i din?

Det er en rigtig god idé at undersøge, hvorvidt hygiejnen er i orden i din virksomhed, og der er flere måder at gøre det på. 

Det kan være, du har folk til at gøre rent i din virksomhed – eller måske gør du det selv. Uanset hvad skader det ikke at dobbelttjekke hygiejnen.

Sådan undersøger du på bedste vis rene forhold i virksomheden

Det første redskab, som du kan tage i brug, når du vil undersøge om hygiejnen er, som den skal være, er noget så simpelt som øjnene. Øjnene ser ikke alt, og derfor er det en rigtig god idé at kombinere den visuelle inspektion med mere nøjagtige redskaber. Det er nemlig vigtigt, at man hverken undlader den visuelle inspektion eller sætter al sin lid til den. Visuel inspektion er nemlig ikke blot upræcis, men resultatet vil også blive drevet af øjet, der ser – og så kan man jo sagtens selv mene, at rummet stråler og er klinisk rent, selvom der gemmer sig masser af støv i krogene. Dog er det også vigtigt at tjekke, hvorvidt ting på overfladen ser rene ud, inden man benytter sig af mere avancerede metoder. 

Men de avancerede metoder kan man ikke undvære, når man vil tjekke hygiejneforholdene, og her er der masser af dyre instrumenter på markedet, som naturligvis giver et præcist resultat. Men du behøver ikke kaste mange penge efter disse. 

En godt – og billigt – instrument til at sikre renligheden i din virksomhed kan blandt andet være proteintests, som går ind og måler, hvorvidt der er proteiner på overfladen, som du undersøger.

Men der er naturligvis flere måder, du kan undersøge hygiejnen i din virksomhed på, og det er også vigtigt at tage højde for netop dét, som du beskæftiger dig med. Om du beskæftiger dig med mad, elektronik eller noget helt tredje er nemlig altafgørende for, hvordan du skal undersøge hygiejnen. 

Hygiejnemanden har dét, du mangler

Er hygiejnen ikke helt, som du ønsker, eller kunne du blot tænke dig at finde billige rengøringsmidler af høj kvalitet, så er du kommet til det rigtige sted. Hygiejnemanden har nemlig stort set alt i rengøringsartikler og -udstyr, og vil du gerne have fingrene i nogle af de bedste midler på markedet, er det nu, du skal slå til. 

Hos hygiejnemanden kan du nemlig få alt fra møbelrens til mugfjerner – og så er det endda miljøvenlige produkter, som der forhandles. 

Har du brug for vejledning til, hvilke produkter der kan være særligt gode for din virksomhed? Så er der også vejledning at hente i hygiejnemandens kundeservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *