5 gratis multiplayer-spil, du kan spille online

Det vrimler med multiplayer-spil, som du kan spille online, uden det koster noget. Herunder får du 5 eksempler på multiplayer-spil, der kan spilles kvit og frit.

Et multiplayer-spil er et spil, du kan spille med andre gamere. Oftest vil de foregå online, og du kan connecte med spillere i hele verden. Der findes et bredt udvalg af multiplayer-spil, som du kan spille helt uden at bruge en krone.

De fleste af spillene kan spilles på en ganske almindelig laptop, så længe du har en internetforbindelse. Et enkelt eller to kræver, at du har et mere avanceret setup.

Denne artikel er betalt af spiludenomrofus.dk

#1: Worms Zone

Worms Zone er et spil, der er baseret på det klassiske Worms-univers. Det er særdeles velkendt og har været det, siden det kom frem i starten af 90’erne. Hvis ikke du kender til gameplayet, får du her en kort opsummering.

Når du starter et spil, bliver du inddelt i hold. Du skal forsvare dit hold, og det gælder om at udslette fjenden, så det er dine worms, der står tilbage som de sidste. Undervejs kan du opgradere dit våbenarsenal, få livliner og andre fordele gennem pakker, der daler ned fra himmelen.

#2: 12 Mini Battles

12 Mini Battles er ikke bare ét spil, men hele to spil i en pakke. Udfordr dine venner i golf, wrestling, øksekamp, fodbold, dueller, amerikansk fodbold, labyrinter og meget mere. Du kan spille med flere forskellige modstandere, og når du og dine medspillere bliver trætte af ét spil, er det blot at gå i gang med et nyt.

#3: Monopoly

Monopoly er for de fleste et velkendt spil. Det foregår præcis på samme måde som brætspillet – den eneste forskel er, at det foregår på en skærm. Du kan spille mod modstandere over hele verden, men du kan også spille mod personer, der sidder i samme rum som dig.

Det er et spil, der tager lang tid, og du bør som minimum sætte to timer af til det. Samtidig er gameplayet en smule langsommere, fordi det foregår over nettet. Til gengæld er der ikke mulighed for at slå gunstige handler af med de andre spillere, hvilket typisk er det, der trækker Monopoly i langdrag.

#4: The Fallen

The Fallen kan spilles kvit og frit via Steam, hvor du blandt andet også spiller klassiske spil som Counter Strike og Half Life. I spillet er du en ridder, der skal besejre forskellige modstandere.

Der er masser af action i spillet, og du vil opleve at komme i nærkamp med andre spillere. Spillet foregår i tredje person, og du skal forvente et gameplay, hvor tempoet er højt. Du vil helt sikker blive bjergtaget af dette spil, hvis du bare interesserer dig en smule for fantasygenren.

#5: Builders of Egypt

Her er tale om et klassisk strategispil, hvor du skal bygge en by i oldtidens Egypten. Ligesom The Fallen kan dette spil også spilles ganske gratis via Steam. Det gælder om at bygge en by, der kommer til at skrive historie. Lidt i stil med Age of Empires.