Er dit stjernetegn vægt?

Lufttegnet vægt er stjernedyrekredsens syvende dyr og ligger placeret mellem jomfruen og skorpionen. Du er vægt, hvis du er født i perioden fra d. 24 september til d. 23. oktober.

Der er meget interessant at lære om vægten, og her kan du blive klogere på dig selv eller din partner eller ven. Lær om stjernetegnet vægten eller få gode råd, hvis vægten er dit stjernetegn. Bliv klogere på dig selv og find ud af, hvordan du kan arbejde dig frem med dit stjernetegn i mente.

Hvad kendetegner stjernetegn vægt?

Vægten er et stjernetegn, der ofte kendetegner en imødekommende og venlig karakter, som både er social, charmerende og interesseret i de mennesker, der er omkring dem. Hvis dit stjernetegn er vægt, er der en god chance for, at du trives omkring andre mennesker, du har en relation til, og nyder samspillet mellem dem.

Det siges, at vægtens perfekte partner er tvilling eller vandmand – de tre stjernetegn deler en positiv tilgang til livet, og de komplimenterer hinanden på en god, konstruktiv måde. Vægten anses også for at være et flirtende tegn, noget, du måske skal være opmærksom på og skrue ned for. Mange kan godt lide at være omkring vægten, fordi de er godt selskab.

Det skal du vide, hvis dit stjernetegn er vægt

Som vægt har du garanteret et stort behov efter at skabe balance, både i dit privatliv og i relationer med andre. Det kan resultere i, at du sætter andre foran dig selv, og derfor skal du være opmærksom på dine handlinger.

Problemløsning for stjernetegn vægt er en stor karakteristik, og det er én, du skal passe på. Selvom du gerne vil have, alle omkring dig er glade og harmoniske, er det ikke alle problemer, du hverken kan eller skal løse. Giv andre plads til at være og reagere, som de har behov for.

Mange oplever vægten som et behageligt selskab, og det er noget, du kan dyrke. Vægten kan ofte godt lide at være omkring andre, og humor er ofte ét af kendetegnene ved det her stjernetegn. Selvom der kan være utrolig stor variation blandt forskellige mennesker med samme stjernetegn, er vægtens humoristiske sans, hvor god eller ringe den så end er, ofte noget, de skatter højt.

Gode råd til dig med stjernetegn vægt

Når du er stjernetegn vægt kan have en tendens til at spejle sig lidt for meget i andre mennesker, og måske være en smule for udadgående. Det er ikke alle mennesker, der er lige så åbne som dig, og det er vigtigt også at være observant, når du er interesseret i andre. Tillad folk at trække sig, og lyt til og respekter deres ønsker, selvom du måske ikke forstår dem.

Mange med stjernetegn vægt er ikke glade for konflikter, og dét kan gøre det svært at sige fra. Øv dig i at identificere dine egne grænser, og find måder, du kan sige fra, når de bliver overskredet. Find evt. hjælp hos én af dine venner, så de kan hjælpe dig.