Masser af fodboldkampe i dag og i den kommende tid

Der er et stort udvalg af fodboldkampe at glæde sig til både i dag, i morgen og den kommende tid. EM er over os, senere venter OL i Tokyo, og så starter de nationale ligaer snart igen. Du kan nyde spændende fodboldkampe stort set hver dag.

EM er overalt

Der er overalt i denne tid. EM i fodbold, der for at markere 60-års fødselsdagen for den første EM-slutrunde, er fordelt på tolv nationer ud over hele Europa. Hver dag byder på spændende kampe – først i grupperne, så i kvartfinalerne, siden semifinalerne og så den helt store finalen i London den 11. juli. 

Der spilles i alt fire kampe i København, hvilket er første gang nogensinde, at den store begivenhed kommer til Danmark. EM i fodbold er ganske enkelt en af verdens største sportsbegivenheder. Det er 16. udgave der spilles i 2021, og der er bare masser af fodboldkampe fordelt ud over hele Europa, der er i vente.

OL i Tokyo

Fra den 21. juli er der Olympiske Lege i Tokyo. Et år forsinket men uden tvivl en begivenhed som hele verden kommer til at følge med i. Og der er naturligvis også en prestigefyldt fodboldturnering ved Legene i Japans hovedstad og dermed masser af spændende fodboldkampe, du kan følge med i. 

Der spilles både for herrer og kvinder. Hos kvinderne deltager tolv nationer og hos herrerne er 16 nationer med. Der spilles på syv forskellige stadions fordelt rundt i Japan, så det bliver en kæmpe begivenhed med masser af fodboldkampe, der venter i juli og august.

Superligaen starter igen

De fleste danske fodboldfans kan godt lide at følge med i den danske Superliga. Mange har et favorithold, og mange kommer ofte på de danske stadions og støtter de lokale helte. 

Brøndby IF blev i sidste sæson mestre for første gang siden 2005, så der er lagt op til revanche for FC Midtjylland og FC København i den kommende sæson. 

Den indledes den 16. juli med et opgør mellem netop FC Midtjylland og så OB fra Odense. Derfra er der masser af fodboldkampe i den bedste danske liga, som kan nydes over sommeren og efteråret. Til foråret kåres de nye danske fodboldmestre.

Hvad med 1. division?

Også den danske 1. division er populær. Det er her at man ofte kan møde fremtidens store fodboldstjerner. Ligaen byder på kamp om oprykning til Superligaen, men bare generelt på rigtig mange fede fodboldkampe og masser af gode fodboldoplevelser. 

Der er tolv klubber i ligaen, og den nye sæson indledes den 23. juli med en række opgør. Derfra spilles der fodboldkampe resten af sommeren og over efteråret, altså primært om at rykke op i Danmarks bedste fodboldliga.

Også udenlandske ligaer

Mange danskere følger også med i de udenlandske ligaer, der selvsagt byder på fantastiske fodboldkampe stort set hver dag. Specielt den engelske liga er populær i Danmark, hvilket den har været siden de glade sportslørdag tider i 1970’erne og 1980’erne. 

Rigtig mange danske fodboldfans har et engelsk favorithold, som de følger omkring alle deres fodboldkampe. Den nye turnering i England indledes den 14. august. Men også ligaerne og de mange fodboldkampe i Tyskland, Spanien, Italien og flere andre lande følges tæt af rigtig mange danske fodboldfans. 

Under alle omstændigheder er der rigtig mange fodboldkampe at følge i den kommende tid. Se eller spil på fodboldkampe i dag.