3 nemme beautytips

Gør noget godt for sig selv, fremhæv det gode ved dit ansigt og pift dit hverdagslook op. Benyt disse 3 nemme beautytips så dit look kommer i topform.

#1: Hold din hud ung og frisk

Du bliver ældre dag for dag og det samme gør din hud, og hvorfor ikke passe på din hud så du  ældes med ynde. For at holde din hud så ung og frisk som muligt, kan du med et par nemme tiltag i hverdagen passe godt på den og dermed også udskyde aldringsprocessen. 

Invester i god makeup uden parabener, kemi og tilsætningsstoffer, som får dig til at slå ud. På sigt vil din hud takke dig for at anvende makeup uden diverse tilsætningsstoffer – og du vil med sikkerhed også opleve, at den dyrere makeup er nemmere at arbejde med.

Sørg for at få en god nattesøvn og husk at rens din makeup af inden du går i seng hver dag. Når du sover fornyer og reparere din hud sig, og har du makeup på natten over, ødelægger det din hud.  

#2: Vipper og bryn skaber den perfekte finish

Husk dine vipper og bryn. De gør noget markant for dit udseende, og er tit en detalje der glemmes i farten. Plej dem, både dine øjenvipper og øjenbryn, og giv dem volume, så de er i topform, og dit look får det det perfekte finish. 

Trænger dine vipper og bryn til en kærlig hånd, kan du få dem lavet hos en professionel. Hos SA Beauty Studio kan du både få vipper og bryn farvet, få lavet volume-extensions, single lash extensions eller få bukket dine egne vipper, så de får et naturligt og flot look. 

#3: Den nemme og naturlige makeup til hverdagen

Inden du begynder at lægge makeup, bør du rense din hud og anvende en primer. Du kan købe en primer eller anvende en creme som primer og fugtgiver. Det er vigtigt at du bruger en creme med solfaktor, hvis ikke der er solfaktor i den makeup du bruger. 

Start med at rede dine bryn med en brow fix’er, så dine bryn sidder perfekt. Kom en smule bronzer på hulrummet under dit kindben og en blush på dit kindæble, så de fremhæves og giver dit ansigt form og karakter.  

Kom eventuelt en naturlig, sart farvet øjenskygge på dit øjenlåg og under øjet, så det fremhæves. Kom mascara på øjenvipperne og herefter kan du highlighte dine øvre kindben og under bryn. Aflsut dit look med en nude læbestift og en settingspray, så din makeup holder hele dagen.