Sådan arrangerer du den perfekte herreaften

Hvis du har nogle gode venner, som du får på besøg til en rigtig herreaften, er det dig, der står for arrangementet. Her kan det være praktisk at finde nogle gode råd til, hvordan du stabler den perfekte herreaften på benene. Det får du gode råd til her.

En herreaften er en god aften med vennerne, hvor I får talt om alt det, der ikke er muligt, når kæresterne er der. Det er et frirum, hvor der er mulighed for hygge på rigtig herremanér. Det kræver naturligvis, at der bliver gjort noget ud af aftenen, og det får du en række gode råd til, hvordan du gør, herunder.

Hvad skal der servers?

En god aften med vennerne inkluderer naturligvis altid god mad, som du kan spise sammen med gæsterne. Hvis ikke du er den store kok, kan du enten købe maden udefra, eller du kan investere i en måltidskasse, som er nem at tilberede, selv hvis du ikke er god til at lave mad.

Du gør klogt i at servere tung mad med masser af kalorier, som generelt vil falde i god jord til en herreaften. Der er mange måder, du kan gøre det, men en stor bestanddel af det mad, du serverer, bør indeholde kød. 

Hvad med drikkelse?

Drikkelsen skal naturligvis inkludere alkohol. Der findes masser af forskellige muligheder, og det er en god idé at blande, så der er noget forskellige. Du kan eksempelvis investere i en god rom fra Mezclado, som du ikke går galt i byen med.

Herudover skal der naturligvis være kolde øl til gæsterne, og det kan du også servere til maden. Hvis du vil sikre dig, at det hele kommer til at gå, som det skal, er det også en god idé at finde noget andet drikkelse til maden.

 Den drikkelse, der er med til maden, afhænger naturligvis af, hvad der bliver serveret. Hvis I får bøffer, er rødvin altid godt, og hvis I får skaldyr kan du slippe afsted med en god flaske hvidvin, som helt sikkert vil få ben at gå på i løbet af aftenen.

Hvad med dessert?

Det er ikke altid, at maden kan stå alene, medmindre I har fået et ordentligt og tungt måltid. Er det tilfældet, kan du altid servere nogle snacks, som gæsterne kan spise af i løbet af aftenen. Hvis ikke hovedretten er for tung, kan du godt serveret dessert, men det er ikke altid, der er plads til det. Køb en god kage, noget chokolade eller en god is, som du kan servere, hvis gæsterne har plads til det ovenpå hovedmåltidet. Køber du en is, kan den altid stå i fryseren, hvis ikke gæsterne har lyst til mere mad.