Kategorier
Mennesket Gaver Kun for kvinder

4 gode gaver, du kan give din veninde

Skal du give din gave en veninde, men mangler du inspiration? Bare rolig, her får du 4 gode gaver, som helt sikkert vil bringe glæde hos din veninde – uanset, om det er fødselsdag, julegave eller en anden anledning.

Din veninde har fødselsdag, og du skal finde en gave til hende, som vil bringe glæde. Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal give, for der er jo hele tiden fødselsdage, juleaftener og andre anledninger, hvor du skal give gaver.

Hvad skal du give din veninde i gave?
Hvad skal du give din veninde i gave?

Herunder får du 4 kreative bud på gaver, der helt sikkert vil få smilet frem hos modtageren. Brug dem som inspiration til, hvad du skal give din veninde – eller put dem på din egen ønskeseddel, hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig.

#1: En god parfume, der dufter feminint

Alle kvinder elsker parfumer, der dufter feminint. Hvorfor ikke finde en god parfume til din veninde, som kan bruges til enhver anledning? Der er masser af steder, hvor du kan finde parfumer på nettet, og de fleste beauty-butikker holder jævnligt udsalg, så det ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Chanel, Marc Jacobs, Stella McCartney og alle de andre mærker, der producerer kvalitetsparfume til kvinder, er et stensikkert hit på gavebordet. Skal den ikke dufte så kraftigt, kan du vælge en Eau de Toilette i stedet.

En god duft er altid en fantastisk gode venindegave
En god duft er altid en fantastisk gode venindegave

#2: Et tøjtræ fra AmorDesign

AmorDesign er en dansk producent af funktionelt boligtilbehør, der egner sig perfekt ind i de fleste danske hjem. Deres nyklassiker, TøjTræet, er på kort tid blevet et hit i Danmark og udlandet. Du kan købe det på deres hjemmeside.

Generelt er boligtilbehør eller møbler en god gave, men du skal sikre dig, at det passer ind i din venindes hjem, så hun rent faktisk har lyst til at vise det frem. Hvis du rammer ved siden af, kan det hurtigt blive akavet, da hun føler sig forpligtet til at have det stående.

#3: En middag for to

Hvis det er en god veninde, du skal købe gave til, hvorfor så ikke give hende en god middag, som du også får noget ud af selv? Det er en ren win-win-situation, hvor I får mulighed for at få talt sammen og have en hyggelig aften helt uden børn eller kærester.

Dinner for two: Den bedste venindegave - som i begge kan få gavn af
Dinner for two: Den bedste venindegave – som i begge kan få gavn af