Kategorier
Blandet Velvære og lykke

4 tips til en billig sommerferie i Danmark

Danmark byder på masser af spændende ferieoplevelser, som blot venter på, at du tager ud og udforsker dem. Uanset, om du skal på ferie med hele familien eller bare med din bedre halvdel, er der masser af muligheder. Se her, hvordan du kommer billigt på sommerferie i Danmark.

Sommeren er over os, og det er tid til at komme ud og nyde naturen og det danske ferieland. Solen står højt på himlen, og er der noget bedre end at afholde en dejlig, afslappende og afstressende ferie under vante himmelstrøg?

Hvis du, ligesom mange andre danskere, har besluttet dig for, at ferien kommer til at foregå herhjemme, er der masser muligheder for at komme billigt afsted. Se her, hvordan du stabler en fremragende sommerferie i Danmark på benene med et lavt budget.

#1: Tag på sheltertur

Danmark er fyldt med sheltere, og der er rig mulighed for at finde en nær dig. Der findes en hjemmeside, hvorpå du kan booke sheltere, da du kan risikere, at de allerede er optagede, hvis du ikke finder en. 

Det kan være lidt problematisk, hvis du eksempelvis er på cykel, da du så er nødsaget til at finde en anden – medmindre du naturligvis har booket den på forhånd, så du ikke ender i den situation.

#2: Cykeltur i det danske land

Der er masser af cykelstier i Danmark, og det er faktisk muligt at cykle hele landet rundt. Du finder ikke en mere lækker måde at holde ferie på end ved at køre cykelstierne tynde. Du kan finde cykler i Hesselager her, hvis du bor tæt på. Det kræver en god cykel, når du skal cykle land og rige rundt.

#3: Telttur på de danske campingpladser

Vi holder af camping herhjemme, og der er masser af campister. Du behøver dog ikke nogen campingvogn for at nyde godt af de mange campingpladser, der er rundt omkring i landet. Du kan i stedet tage et telt med, som du kan sove i. Det er både hyggeligt, nemt og skønt, da du næsten sover under åben himmel. Og så koster det ikke en bondegård.

#4: Byt hjem med en ven eller bekendt

Hvis du kender nogle, der skal på ferie, kan du med fordel spørge vedkommende, om ikke du må låne deres bolig, mens de er væk. Det koster ikke noget, men det er en god og gratis måde at komme ud og få én på opleveren. Du kan altid tilbyde, at de kan låne din bolig på et andet tidspunkt – og husk på, at det er selvfølgelig lidt sjovere, hvis det er nogle, der ikke bor i samme by som dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *